https://www.welzijnindezorg.nl/het-andere-wonen/l79c3
   

  Het Andere Wonen

  27 oktober 2021

  Het Andere Wonen

  Het Andere Wonen lid van Coöperatieve Kwaliteit@u.a.

  Al bij de start van de Coöperatieve Kwaliteit@u.a. is de locatie Het Andere Wonen te Schijndel van Anne-Marie Looman lid van de Coöperatie. Zij is binnen de Coöperatie actief als ambassadeur en heeft haar collega franchiseondernemers ook geïnteresseerd in Kwaliteit@ en de 10 klantbeloften.

  De Het Andere Wonen locaties De Compagnie, Vinkel en Zilverpoort waren zo enthousiast, dat zij ook lid zijn geworden. De locatie in Klimmen volgt op 1 januari 2022 en ook de andere locaties hebben interesse getoond.

  Het Andere Wonen

  Het Andere Wonen is een franchiseformule. Zij richten zich op een kleinschalige alternatieve woonvormen met zorg voor mensen met geheugenproblematiek en/of aanverwante zorgvragen binnen Nederland.

  Een vestiging van Het Andere Wonen bestaat uit 16-20 volwaardige appartementen en een of twee gemeenschappelijke ruimtes voor activiteiten en ontmoetingen. Naast persoonlijke zorg bieden zij per vestiging ook  diensten en activiteiten om het welzijn van onze bewoners te bevorderen.

  Het Andere Wonen streeft naar zoveel mogelijk regie voor de bewoner. Door toepassing van domotica hebben de bewoners maximale bewegingsvrijheid zonder dat hun veiligheid in gevaar komt. Door te werken met een klein zorgteam onder toeziend oog van het inwonend ondernemerspaar zorgen zij voor veiligheid, herkenbaarheid en 24/7 beschikbaarheid van zorg.